Çavuşoğlu’ndan Antalyaspor’a Ziyaret

Medical Park Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyaspor’un sabit bir gelire ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret ederek, yönetici ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve teknik direktör Mehmet Özdilek ile sohbet eden Çavuşoğlu, ardından futbolcularla bir araya geldi. Beşiktaş maçında futbolculara başarılan dileyen Çavuşoğlu’na başkan Akıncıoğlu, üzerinde "Mevlüt Çavuşoğlu" yazan forma hediye etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, Antalyaspor'un ana sponsor konusunda sıkıntı çektiğini belirterek, forma reklamından kulübün gelir sağlaması için çalıştıklarını kaydetti.

Antalyaspor’a sponsorluk kazandırma adına bir takım çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çavuşoğlu, “Gazipaşa Havalimanı ile 3 haftalık forma reklamı için anlaşma yapıldı. Öte yandan yapılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli stat ve bunun yanında kulübe sabit gelir getirecek bazı projeler üzerinde çalışıyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor'un kullandığı statlar, kulüpler tarafından kiralandı. Kulüpler statları işletiyor. Yapacağımız stadı da Antalyaspor, kiralar ve işletir. Hangi yönetim gelirse gelsin Antalyaspor, sabit bir gelire sahip olsun" diye konuştu.

Daha sonra Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

#

14 Nis 2013 - 18:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber