Çavuşoğlu'na kızdı istifasını verdi

Alanyaspor Genel Kaptanı Ferhat Direkçi, kendisini kulüpten maaş almakla suçlayan Çavuşoğlu'na kızarak istifa etti

DİREKÇİ, “Ankara'da bulunduğum akşam sayın Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde yapılan toplantı sırasında adımın geçmesinden ve şahsıma 'Kulübün Futbol Şube Sorumlusu neden maaşlı olarak görev yapıyor?' denmesinden dolayı istifa dilekçemi yönetime sundum. Öncelikle şunu belirteyim, burada yönetim kurulunun üyesi olarak oturmuyorum. Yönetim dışından profesyonel Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapıyorum. Dolayısıyla yönetim kurulunda olup da maaş alan birisi değilim. Kaldı ki yönetim kurulu üyesinin maaşlı olarak kulüpte görev almasını da tasvip eden birisi değilim" şeklinde konuştu.
DİREKÇİ, “Yıllarca yönetimlerde görev aldım, yönetici olmanın gerektirdiği gibi de kulübe verdim. Yönetim tarafından bana verilen bu görevde iki aydır maaş veriliyordu. Aldıklarımı da zaten dün itibariyle kendilerine iade ettim. Dolayısıyla da böyle bir konuşma geçtiği için istifa etmem gerektiğini düşündüm. Adımın böyle bir konuyla ilgili geçmesinden sonra tepkisiz kalamazdım. Kulüp bünyesinde bu görevi yapan kişilerin alması gereken bir durumdur. Daha önceden bu konumda çalışan arkadaşlarımız da almıştır. Toparlayıcı konumdayız. Bireyselliğe getirip de bu tip konularla kulübü kaosa götürmemeliyiz" dedi.Direkçi, istifa etmesine rağmen kulüpten ayrılmadı ve yönetim kurulunun kendisiyle ilgili alacağı kararı beklediğini ifade etti.

#

31 Ağu 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber