Çavuşoğlu ve Türel Alanyaspor’u ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel dün akşam Alanyaspor Kulübü’nü ziyaret etti

KULÜP Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin eşliğinde kulübe gelen Çavuşoğlu ve Türel, daha sonra antrenman sahasına inerek burada teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcularla selamlaştılar. Togolu golcü Ayite ile yakından ilgilenen Çavuşoğlu, “Seni bu yıl da gol kralı olarak görmek istiyoruz” dedi. Teknik Direktör Kalpar'a 'Evine hoş geldin hocam' diyerek söze başlayan Çavuşoğlu daha sonra takıma konuşma yaptı. Samsunspor galibiyetinden dolayı futbolcuları kutlayan Çavuşoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel yanımızda. Kendisi daha önce de söz verdiği yeni kulüp tesisi için çalışıyor. En kısa zamanda temelini atacağız. Boluspor maçında da sizlere başarılar diliyorum" dedi.

21 Eki 2015 - 13:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber