Büyükşehir'den dev ekran jesti

PTT 1. Lig’de şampiyonluk yolunda Kardemir Karabükspor’la kıyasıya mücadele eden Multigrup Alanyaspor, bu hafta Göztepe’yi ağırlayacak

ALANYASPOR'UN rakibi Karabükspor ise şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor ile kendi sahasında mücadele edecek. Alanyaspor bugün saat 18.30’da Oba Stadı’nda Göztepe'yi konuk ederken Kardemir Karabükspor ise 8 Mayıs Pazar (yarın) günü kendi sahasında Adanaspor’u saat 19.00’da konuk edecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanyaspor’un şampiyonluk yolundaki rakibi Kardemir Karabükspor ile Adanaspor maçının izlenmesi için de yarın Alanya Belediyesi arkasındaki alana dev ekran kuracak. Organizasyon için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ, Alanyaspor taraftar grubu liderleriyle bir araya geldi. Taraftar grubu liderleri “Şampiyonluk yolundaki tek rakibimiz Karabükspor’un maçını dev ekrandan yayınlamak için organizasyon yapan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Takımımız Göztepe’yi yener, Karabük de Adana’ya yenilirse şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bu nedenle bu organizasyona taraftar grupları olarak destek veriyoruz" dediler.
'ALANYASPOR'A DESTEK OLMALIYIZ'
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör vekili Nurettin Uludağ ise "Alanya’nın en büyük markası olan Alanyaspor, şampiyonluk yolunda son iki haftada iki önemli maç yapacak. Bizler takımımızın Süper Lig'e çıkacağına sonuna kadar inanıyoruz. Alanya’nın takımına sahip çıktığını herkese göstermek istiyoruz. Bu nedenle Pazar günü yapacağımız organizasyonda Alanya protokolü, Alanyaspor yönetimi, futbolcular, taraftarlar ve halkımızı bir araya getirmeyi planladık. Alanya halkını hep birlikte bu önemli maçı izlemeye davet ediyoruz. Bu organizasyonu yapmamızda destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e Alanya halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

06 May 2016 - 22:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber