Büyük taaruz!

Beşiktaş imza şova hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Sezer Öztürk, Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş için kulüpleriyle anlaşmaya vardı. Tolga Zengin, Beşiktaş'ı isterken, teknik direktör konusunda Thomas Schaaf yeniden gündemde

Rota yeniden Schaaf

Teknik direktör konusunda temaslarını sürdüren Beşiktaş, Werder Bremen’le yollarını ayıran Thomas Schaaf’ı yeniden gündemine aldı. Daha önce tecrübeli çalıştırıcıyı listesine alan Kartal, Prosinecki’de yaşanan gelişmenin ardından Schaaf’la yeniden görüşme kararı aldı. Uzun süre Werder Bremen’i çalıştıran Alman teknik adam, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Siyah-Beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığını ifade etti.

Tolga, ‘Beşiktaş’ dedi

Beşiktaş’ın çok istediği Tolga Zengin, Ünal Karaman’la yaptığı görüşmede Beşiktaş’a gitmek istediğini söyledi. Rubin Kazan’ın 4 milyon Euro’luk teklifinin ardından yurt dışına gitmek istemediğini belirten Zengin, “Trabzonspor’dan ayrılmak istemiyorum. Ama beni gönderecekseniz benim fikrimi de sorun. Beşiktaş’a gitmek isterim” dedi.

Sezer’de mutlu son

Beşiktaş, Sezer Öztürk’te mutlu sona ulaştı. Fikret Orman, Aziz Yıldırım’la yaptığı görüşmelerin ardından, Sezer’in transferinde anlaşmaya vardı. Şu an tatilde olan ve İstanbul’a gelmesi beklenen Sezer, Siyah-Beyazlı yöneticilerle yapacağı görüşmenin ardından Beşiktaş’a imza atacak.

Franco geliyor

Önder Özen’in Güney Amerika turunda izlediği ve ön sözleşme imzalattığı Pedro Franco, İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. 22 yaşındaki futbolcuyu çok beğenen Özen, genç savunmacıyı kaptırmak istemedi ve transfer konusunda ikna etti. Özen’in Kolombiya’da görüştüğü Franco için gerek oyuncuyla, gerekse de kulübüyle anlaşmaya varıldı. Bu futbolcu önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacak.

Cenk ve Serdar bitti

Siyah-Beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor’la anlaşmaya vardı. Siyah-Beyazlılar, 4 milyon Euro ve 3 futbolcu teklif ederken, Gaziantep yönetimi Kartal’dan 6 milyon Euro talep etti. Süren görüşmelerin ardından taraflar anlaşmaya vardı. İki futbolcu için de önümüzdeki günlerde kulüpten açıklama yapılacak.

Mavuba beklemede

Prosinecki ile görüşen Beşiktaş, Hırvat teknik adamın isteği doğrultusunda Lille’in kaptanı Rio Mavuba ile temasa geçmiş ve anlaşma sağlamıştı. Kartal’ın Prosinecki’den vazgeçmesi nedeniyle bu transferin nasıl sonuçlanacağı da merak konusu oldu. Ancak Siyah-Beyazlılar, gelecek teknik adama danışarak Mavuba’yı kadroya katmanın peşinde.

20 Haz 2013 - 09:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber