Büyük sahtekarlık

Alanya dışından gelen bir şebekenin, özel olarak bastırdığı 2-3 bin sahte bileti taraftarlara 20 TL'den sattığı ortaya çıktı

Karşılaşmadan önce Oba Belediyesi ile yeni yolun bittiği nokta arasında sahte bilet satan organize bir grubun varlığı tespit edildi. Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri bir çok sahte bilet satan şahsı tespit etti ve güvenlik güçleri ile temas kurdu. Jandarmanın takibi sonucu iki kişinin gözaltına alındığı ancak üzerlerinde bilet çıkmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldıkları öğrenildi. Sahtecilerin, stadyum yolundaki bilet gişelerinde biletin bittiği yalanını uydurarak 20 TL'den biletleri sattığı öğrenildi. Stadyuma 2 bin ile 3 bin arasında sahte biletli seyircinin girdiği sanılıyor. Biletlerin yapılan ön incelemesinde, bir matbaada yada bilet baskı cihazında basıldığı görülüyor. 8-10 kişilik şebekenin Alanya dışından geldiği ve bu işi organize bir şekilde yaptığı tahmin ediliyor. Sahte biletle seyircilerin içeri girmesinde ise henüz 568. kişide turnikelerin arıza vermesi etkili oldu. Beşiktaş'la oyanan hazırlık maçında da stadyumdaki turnikeler bin bilete ulaşmadan bozulmuştu. Stadyum yetkilileri ise mevcut turnike sisteminin 2 bin kişilik Milli Egemenlik Stadyumu'na göre yapıldığını ve Oba Stadyumu'nu kaldıramadığını ifade ettiler. Alanyaspor yönetim kurulu, bugün karakola giderek sahte bilet satıcıları hakkında suç duyurusunda bulunacak ve kişilerin çekilen fotoğrafları ile tespit edilen araç plakalarını bildirecek. 

#

07 Oca 2013 - 02:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber