Buldozer Kestelspor 3-0

Kestelspor, dün sahasında konuk ettiği Manavgatspor'u 3-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Ertuğrul, Doğukan ve Emrah kaydetti

ANTALYA Süper Amatör Küme'nin yenilgisiz lideri Kestelspor'un son kurbanı Manavgatspor oldu. Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanan maçta rakibine geçit vermeyen mavi beyazlılar, ligde 15'de 15 yaparak kırılması güç bir rekora imza attılar. Mücadelede ilk golü 22. dakikada Ertuğrul Keleş ile bulan temsilcimiz, 30'da ise Doğukan Böcek ile farkı 2'ye çıkardı. İlk yarıda soyunma odasına 2-0'ın avantajıyla giren Kestelspor, ikinci yarıya da hızlı başladı. 53. dakikada gelişen Kestel atağında bu kez Emrah Ekmekçi fileleri havalandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. Kestelspor bu galibiyetle puanını 45'e yükseltti ve şampiyonluk için dev bir adım daha attı. Manavgatspor ise 14 puanda kalarak düşüşünü sürdürdü.

PAYALLAR DOLUDİZGİN

Antalya Süper Amatör'deki bir diğer Alanya temsilcisi Payallarspor da dün deplasmanda Erdem Gençlikspor'a konuk oldu. Sarı siyahlılar 21. dakikada Mustafa Ersoy'la 1-0 öne geçti. Erdem Gençlikspor bu gole 32'de Arif Aykut Akşahin ile cevap verdi. İlk yarı 1-1 berabere bitti. İkinci yarının 68. dakikasında Payallarspor'un siyahi yıldızı Amir Mamaghani şık bir gol atarak takımını yeniden öne geçirdi. 81'de Ercan Karakaş ile skoru 3-1'e getiren Payallarspor'da son sözü ise Emre Besler söyledi. 90. dakikada skoru 4-1'e getiren golü kaydeden Emre, maçın da skorunu tayin etti. 
Süper Amatör'deki bir diğer temsilcimiz olan Mahmutlarspor ise deplasmanda Antalya ASAT Gençlikspor'a 2-1 mağlup olarak düşüşünü sürdürdü.

03 Şub 2019 - 20:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber