‘Borçlar bitmeli’

Alanyaspor Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Tığlı, ‘İki yıldır ciddi borçlar ödendi. Haciz dosyaları için son bir hamle yapılmalı. Tüm Alanya, kulübe sahip çıkmalı ve kulüp temizlenmeli’ dedi

ALANYASPOR Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Mehmet Tığlı, haciz işlemi sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Alanyaspor Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimizde 3.3 milyon TL borç ödeme durumu ile karşı karşıyaydık. İlk etapta transfer yasağının kalkması için 1.2 milyon TL civarında para ödedik. Ardından Hakan Dizdaroğlu, SSK ve Vergi Dairesi’ne 1 milyon TL'ye yaklaşan ödemeler yaptık. Bu yıl da yine Hakan Dizdaroğlu ve SGK'ya eskiye dair ödemeler yapıyoruz. 400 ile 500 TL civarında 40'a yakın haciz dosyası var. Diğer ödemelerden bu dosyalara sıra yeni geliyor. Bu tür dosyalardan süre istiyoruz. Borçlarımızı, temmuz ayı sonuna kadar ödemeyi planlıyoruz.
Son alacaklı anlayış göstermedi ve kulübün mallarını kaldırdı. Bu sorun Alanya'nın sorunu. Yönetim kurulumuz eski borçların yanı sıra iki yıllık kendi dönemine ait 4.5 milyon TL'lik ödemesini de bir taraftan yapıyor. Geçen yıl 2 milyon TL’yi aşan bölümünü kapatmayı başardık. Ayrıca borçlarından büyük bölümünü ödedik. Bu yıl da aynı gayret içindeyiz. Tüm Alanya, Alanyaspor Yönetim Kurulu’na bu konuda yardımcı olmalı. Duyarlılık şart. Herkesten yardım ve destek bekliyoruz. Alanya'nın gücü Alanyaspor için son bir hamle yapmaya değer. Büyük çabalarla bugünlere kadar gelindi. Hep birlikte bu son engeller de geçilmeli" dedi.

#

27 Kas 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber