Beşiktaş'ta büyük sürpriz

Senegal teknik direktörü Aliou Cisse'nin açıkladığı milli takım kadrosunda Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba da yer aldı. Senegal 28 Mart'ta Gana ile karşı karşıya gelecek

ÖNCEKİ

teknik direktör Alain Giresse ile yaşadığı problem nedeniyle bir süredir kadroya çağırılmayan  Demba Ba, bu kez kadroya davet edildi. Ayrıca Fenerbahçeli golcü Moussa Sow da aday kadroya çağrıldı.

İşte Senegal'in kadrosu;

Kaleci:

Bouna Coundoul, Lys Gomis, Papa Camara, Abdoulaye Diallo

Savunma:

Zargo Touré, Lamine Gassama, Papy Djilobodji, Lamine Sané, Cheikh Mbengue, Boukary Dramé, Pape Ndiaye Souaré, Ibrahima Mbaye, Diawandou Diagne, Serigne Modou Kara Mbodji

Orta saha:

Cheikhou Kouyaté, Pape Kouly Diop, Idrissa Gana Gueye, Stéphane Badji, Alfred Ndiaye, Salif Sané

Forvet:

Demba Ba, Sadio Mané, Babacar Khouma, Mame Biram Diouf, Moussa Sow, Dame Ndoye, Cheikh Ndoye, Moussa Konaté

20 Mar 2015 - 17:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber