Aytemiz Alanyaspor Bursapor karşılaşması

Süper Lig'de bugün Bursaspor'u konuk eden Aytemiz Alanyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüş yaparak Efecan, Fernandes ve Emre Akbaba'nın golleriyle 3-1 mağlup etti

Aytemiz Alanyaspor Bursapor karşılaşması
Aytemiz Alanyaspor Bursapor karşılaşması
Haber albümü için resme tıklayın

Aytemiz Alanyaspor Bursapor karşılaşması

SÜPER Lig'deki temsilcimiz AytemizAlanyaspor bugün muhteşem bir galibiyet elde etti. Ligde 6 haftadır kazanamayan turuncu yeşilliler, Bursaspor'u Efecan Karaca, Junior Fernandes ve Emre Akbaba'nın golleriyle 3-1 mağlup etti. Mücadeleye hızlı başlayan Bursaspor oldu ve 13'üncü dakikada Stancu ile öne geçti. Alanyaspor bu gole 45+2'de Efecan ile cevap verdi ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda ise bambaşka bir Alanyaspor sahadaydı. Hakem Ümit Öztürk'ün kötü yönetimine rağmen Fernandes ve Emre Akbaba ile 2 gol daha bulan Aytemiz Alanyaspor, sahadan 3-1 galip ayrılarak taraftarlarını mutlu etmeyi başardı. Alanyaspor bu galibiyetle 21 puana yükseldi. Bursaspor ise 25 puanda kaldı.

27 Oca 2018 - 13:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber