Antalyasporlu yüzücülerden madalya rekoru

Antalyaspor Yüzme Takımı sporcuları, '11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Müsabakalarında 26'sı altın olmak üzere 69 madalya aldı.

'11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Müsabakaları 20-21 Ekim günlerinde Süleyman Erol Yüzme Havuzunda düzenlendi. Antalya ve çevre illerden toplamda 112 yüzücünün katıldığı yarışlarda Antalyaspor, 40 sporcusuyla yarışlara en çok sporcu gönderen kulüp oldu. Trabzon'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine 30 sporcuyla katılmaya hak kazanan Antalyaspor, en çok sporcuyu finale taşıyan kulüp oldu.

Finalde yüzülen bayrak yarışlarının tamamında birinci olan Antalyasporlu sporcular, 26 altın madalya, 25 gümüş madalya ve 18 bronz madalya kazandı.

22 Eki 2018 - 18:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber