Antalyaspor pas çalıştı

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Antalyaspor pas çalıştı
Antalyaspor pas çalıştı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KIRMIZI-beyazlılar, Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetimindeki antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp beşe iki oyunu ile devam etti. Pas organizasyon çalışmasının ardından üç takım halinde yapılan çift kale maçla çalışma sona erdi. Turnuvayı yeşil yelekli takım kazanmasına rağmen mavi takımın da galibiyet pozuna girmesi renkli görüntüler oluşturdu. 

Biletler satışa çıkıyor 
Öte yandan, Antalyaspor’un Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağı Süper Lig 30. hafta karşılaşmasının biletleri yarın saat 15.00’te satışa çıkacak. Biletler, Kale Arkaları: 10, Doğu Tribünü: 20, Batı Tribünü: 40, VIP Tribünü: 75 ve Misafir Tribünü: 13 TL’den satışa çıkacak.

17 Nis 2019 - 15:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber