Antalyaspor'dan tek gol

Antalyaspor, Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında Fortuna Sittard takımını 1-0 yendi. Kırmızı beyazlı ekibin golünü 53'üncü dakikada Halim Terry kaydetti

LONENEN'DE oynanan maçta Antalyaspor, Fortuna Sittard karşısında ilk yarı Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Birkan, Charles, Hakan Özmert, Macion, Danilo, Yekta ve Doukara onbiri ile mücadele etti. Antalyaspor ikinci yarıda ise Ferhat, Akın, Celustka, Chico, Musa Nizam, Osman Çelik, William, Mustafa İnan, Harun, Serdar Özkan ve Halim Terry onbiri ile sahada yer aldı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, 70'nci dakikada Akın'ın yerine Salih Dursun'u oyuna aldı. Maçın ilk yarısında daha atak görünen takım Antalyaspor oldu. Kırmızı beyazlı ekip rakibine göre daha net pozisyonlar oluşturdu. Antalyaspor, 3 kez rakip kaleyi yokladı ancak gol bulamadı. İkinci yarıya tamamen farklı onbirle başlayan Antalyaspor, aradığı golü 53. dakikada buldu. Takımın gelişen atağında Musa Nizam ceza sahasına girdikten sonra düşürüldü. Hakemin düdük çalmadığı bu pozisyonda Musa düşerken topu Halim'in önüne yuvarladı. Halim Terry sert ve güzel bir vuruşla topu ağlara gönderip Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

20 Tem 2018 - 22:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber