Andre artık yeni takımında

Süper ligin yeni ekibi Portekiz’in Sporting Braga kulübünde forma giyen defans oyuncusu Nuno Andre Coelho’yu transfer etti

SÜPER Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Gençlerbirliği’nden Kulusic’i renklerine bağladıktan saatler sonra Portekiz’in Sporting Braga kulübünde forma giyen defans oyuncusu Nuno Andre Coelho’yu transfer etti.

Balıkesirspor’da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Gün içinde Gençlerbirliği’nde forma giyen Kulusic’i renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı ekip aynı günde ikinci transferini de gerçekleştirdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2014-2015 sezonu için devam eden transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Portekiz ligi ekiplerinden Sporting Braga’nın formasını giyen savunma oyuncusu Nuno Andre Coelho ile anlaşma sağlanmıştır. 28 yaşındaki oyuncu 3 yıllığına kendisini Balıkesirsporlu yapan imzayı attı" denildi.

Öte yandan Gençlerbirliği’nden Balıkesirspor’a transfer olan Kulusic, twitter hesabından kendi transferini duyurmuştu. Balıkesirspor da resmi sitesi aracılığı ile Kulusic’in kendisini 3 yıllığına Balıkesirsporlu yapan imzayı attığını açıkladı. Her iki futbolcunun da İstanbul’da özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtiği ve kısa süre içinde Balıkesir’e geleceği bildirildi.

06 Tem 2014 - 11:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber