Amatörlerde heyecan başlıyor

1. AMATÖR Küme'de lig heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

1. Amatör Küme'nin gedikli takımı olan Kestel Belediyespor'un yanı sıra bu sezon uzun bir aradan sonra tekrar 1. Küme'ye yükselen Oba Belediyespor da Alanya'yı temsil edecek. Temsilcilerimizden Kestelspor ilk hafta evinde Türklerspor'u konuk edecek. Yarın Kestel Belediye Sahası'nda oynanacak mücadele 14.00'de başlayacak. Obaspor da sahasında Lara Eğitim'i ağırlayacak.
SEZON öncesi hazırlıklarında iyi çalıştıklarını ifade eden Kestelspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, "Kadromuzda bulunan tüm oyuncularıma inancım tam ve kendilerine güveniyorum. Bu sezon, geçtiğimiz seneye göre oturmuş kadromuzla zirveyi zorlayan bir takım görüntüsü çizeceğiz. Başkanımızdan, yöneticimize futbolculardan, malzemecisine kadar kenetlenmiş durumdayız. Başarılı bir sezon geçireceğimize bir bütün olarak inanıyoruz" dedi.

#

26 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber