Altyapı şov yaptı

Aytemiz Alanyaspor'un altyapı takımları, haftasonunda yaptıkları karşılaşmalarda adeta şov yaptılar. U14, U15, U16 ve U19 takımları rakiplerini yenerken, U17 takımı da iyi oyununa rağmen yenildi

COCA-Cola Gelişim Ligleri'nde mücadele eden Aytemiz Alanyaspor'un altyapı takımları, haftasonunda kendi evlerinde yaptıkları mücadelelerde müthiş bir performans gösterdiler. Menemenspor U14 takımı ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor U14 takımı, rakibini 3-0'la geçerken, U15 takımı da Menemenspor U15 takımını 4-0 mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor U16 takımı ise müthiş bir geri dönüşe imza attı. İlk yarısını 2-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında şov yapan U16 takımı, rakibi Menemenspor U16'yı 3-2 yenmeyi başardı. Aytemiz Alanyaspor U17 takımı ise iyi oynadığı maçta rakibi Menemenspor U17'ye 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Yine kendi sahasında Menemenspor U19 takımını ağırlayan Aytemiz Alanyaspor U17 takımı ise ligdeki ilk maçında şov yaptı. Rakibi Menemenspor U19'u 6-1'le geçen Turuncu-Yeşilliler, ilk hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu.

05 Eyl 2016 - 22:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber