ALTAD şok oldu

Dün antrenmanı izlemek için ellerinde tatlı tepsisiyle Cengiz Aydoğan Tesisleri'ne gelen ALTAD üyeleri, boykotu öğrenince şok oldu

İDMAN protestosundan habersiz zorlu Beypazarı Şekerspor maçı öncesinde takıma destek vermek için antrenmanı izlemeye giden ALTAD'lı taraftarlar, futbolcuların boykot yaptığını ve antrenmana çıkmayacaklarını öğrenince şok oldular. ALTAD Başkanı Erhan Özyiğit önderliğinde 30'a yakın taraftar, futbolcularla ve teknik heyetle bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede ALTAD Başkanı Erhan Özyiğit, yönetimin yalnız kaldığını, bundan dolayı da Alanyaspor'un giderek içinden çıkılmaz  sorunlarla boğuştuğunu dile getirdi. Özyiğit, "Biz bu günden itibaren taraftar grupları ile görüşüp geniş, anlamlı bir protesto yapıp Alanyaspor'a sahip çıkılması gerektiğini kamuoyuna göstereceğiz" dedi. Futbolcular adına açıklama yapan tecrübeli oyuncu İlyas, "Biz her türlü fedakarlığı gösteriyoruz. Para almadan haftalardır mücadele eden, çalışan futbolcular var. Bu şehir artık bu oyunculara sahip çıkmalıdır. Biz yine çıkıp deplasman maçımızı oynayacağız. Ancak bir an önce ödeme yapılması lazım" dedi. “Boykot futbolcuların tasarrufudur” diyen teknik direktör Altan Çetindağ, "Gönül isterdi ki bu olaylar yaşanmasın. Biz maçın havasına girmişken bir günde demoralize olmaktan korkuyoruz. Umarım yöneticiler bu işi bir an önce çözerler" dedi.

#

04 Şub 2011 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber