Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği’nden başkan adaylığı için ayrıldı

Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği 25. yıl balosunda bir konuşma yaptı. Ali Koç, 1907 Derneği başkanlığını 2018 Mayıs'ta Genel Kurul'da başkanlığa aday olacağı için bıraktığını açıkladı

1907 Fenerbahçe Derneği’nin 25. kuruluş yıldönümü balosunda konuşma yapan Ali Koç, dernek başkanlığı görevinden ayrıldı. 2018 Mayıs’ta yapılacak olan Fenerbahçe Genel Kurul’unda başkanlığa adaylığını koyacak olan Koç, bu kararı adaylık çalışmalarına odaklanmak için verdi.

Ali Koç’un bu açıklaması sosyal medyada gündeme damga vururken Fenerbahçe taraftarı Ali Koç’un konuşmasını “#BaşkanAliKoçKonuşuyor” etiketiyle takip etti. İşte Ali Koç’un sözlerinden satır başları:

“Aziz Yıldırım 50 kurucu üyeden biri oldu. Onun başkanlığında da güzel işlere imza attığımız düşünüyorum. Bu heyecan dolu yolculuğa 13 yıl boyunca başkanlık yapma şansına sahip oldum. Biraz önce ortak paydası- dünyası Fenerbahçe olan isimlerin konu Fenerbahçe olduğunda kulübümüzün yanında olduğunu hatırlama şansını bulduk.”

Fenerbahçe’nin gönlümüzdeki yeri çok büyüktür. Türk sporunda taşıdığı sorumluluklar olağanüstü büyüktür. 1907 Derneği olarak da bizim de sorumluluklarımız vardır. Sayın Aziz Yıldırım bu yolculuğa bizimle eşlik etti. Aziz Yıldırım ve yönetimlerini kulübümüze fark ve değer yaratacak projeler kattığı için hep beraber teşekkür ederiz.

Fenerbahçe umuttur, güne umutla başlayabilmektir. En kötü gününde bile benim için öyledir. Futbol takımımız günün birinde şampiyonluğun en güçlü kulübü olduğunu gösterecektir. Umuyorum ki bu başlangıcı Beşiktaş derbisinde yapacaktır. Şampiyonluk denkleminin hangi branşta olursa olsun en önemli unsurlarından birii tribün desteğidir. Bu desteği ne olursa olsun vereceğiz ve güzel günler bizi bekliyor.

Her güzel şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu var… 13 yıl gururla sürdürdüğüm 1907 Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı bırakıyorum. 2018 yılında yapılacak olan Olağan Seçimler için seçim çalışmalarına başlıyorum. 1907 Derneği’nin seçim siyasetine karışmaması için dernek başkanlığı görevinden ayrılıyorum.

Seçim sürecinin daha şeffaf olması sebebiyle karar aldım. Sizlerden bir ricam var, lütfen benden duymadan hiçbir habere inanmayın. Zorlu bir süreç olacak. Sosyal medyada bana sahip çıkan, destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Sosyal medyada artık rejimler, hükümetler etkileniyor. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Fenerbahçe’nin gücünü tüm dünyada hissettirmek için bir olmalıyız.”

22 Eyl 2017 - 11:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber