Alanyaspor'dan gollü prova

Alanyaspor kamptaki son hazırlık maçında Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u Aydın, Cemil ve Eren'in golleriyle 3-1 mağlup etti

 LİG hazırlıklarının ikinci etabını Erzurum'da yapan Alanyaspor kamptaki son hazırlık maçında Erzurum büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Palandöken Tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Alanyaspor kalede Mehmet, savunmada Türker, Gökalp, Adem, Canberk, orta alanda Rauf, Ahmet, Eren, Timuçin ilerde Sinan ve Aydın onbiri ile mücadele etti. Alanyaspor ilk yarıyı Aydın ve Cemil'in attığı gollerle 2-1 önde tamamladı.

EREN SİFTAH YAPTI

Turuncu - Yeşilli takım maçın ikinci yarısında kalede Mehmet, savunmada Sercan,Koray, Cemil ve Kerem orta alanda  Yussif Cipsah, Emre, Sinan (Dak 70 Efecan), Burak ilerde Eren ve Aydın (Dak 70 Ayite) onbiri ile mücadele etti. Alanyaspor ikinci yarıda Eren'in ayağından bir gol daha buldu ve maçı 3-1 kazandı. Karşılaşmada hafif sakatlıkları bulunan Serdar, Deniz, Alper ve Kazım ile izinli olan Ünal forma giymedi. Alanyaspor'un Erzurum kampı bugün sona erecek.

14 Ağu 2014 - 22:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber