Alanyaspor zafere uçacak

Yarın akşam ligin formda ekibi Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, bu sabah son antrenmanını yaparak havayoluyla İzmir'e hareket edecek

SÜPER Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, ligin 9. hafta maçında yarın akşam Göztepe'ye konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarını hafta başından beri sürdüren turuncu yeşilli takım, en son PTT 1. Lig'de karşılaştığı ve 2-1 mağlup ettiği rakibine karşı yeni bir galibiyet peşinde olacak. Süper Lig'e bu yıl yükselmesine rağmen sergilediği performansla beğeni toplayan ve ligde Galatasaray'ın ardından ikinci durumda bulunan İzmir ekibi, 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puan topladı. Aytemiz Alanyaspor, bu sabah saat 09.00'da yapacağı antrenmanın ardından 10.45'de Antalya'ya hareket edecek ve buradan havayoluyla İzmir'e gidecek. Temsilcimizde bu zorlu deplasman öncesinde cezalı Giorgios Tzavellas dışında eksik bulunmuyor.

18 Eki 2017 - 23:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber