Alanyaspor gücüne güç kattı

PTT 1'inci Lig'in yeni ekibi Alanyaspor, kadrosunu Boluspor'un kalecisi Atacan Öztürk ile güçlendirdi.Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Alanyaspor, kaleci Atacan Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

PTT

1'inci Lig'in yeni ekibi Alanyaspor, kadrosunu Boluspor'un kalecisi Atacan Öztürk ile güçlendirdi.Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Alanyaspor, kaleci Atacan Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor altyapısından yetişen 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, kendisini turuncu yeşilli renklere bağlayan imzayı attıktan sonra takımın Davraz kampına dahil oldu. Daha önce Antalyaspor, Elazığspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor'da forma giyen Atacan Öztürk, bugüne kadar PTT 1'inci Lig'de 209 maça çıktı.

ALANYA'NIN 10'UNCU TRANSFERİ

Kaleci Atacan Öztürk, turuncu yeşillilerin sezon öncesi renklerine bağladığı 10'uncu futbolcu oldu. Turuncu yeşilliler daha önce Jonathan Ayite (Brest), Deniz Vural (Balıkesirspor), Canberk Dilaver (Orduspor), Serdar Deliktaş (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Muhammet Sercan Türkeri (Boluspor), Eren Özen (Orduspor), Cemil Vatansever (Boluspor), Ahmet Özer (Gölcükspor) ve Sinan Özkan'ı (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) transfer etmişti.

24 Tem 2014 - 13:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber