Alanyaspor Göztepe karşılaşmasında 1 puana razı oldu

Süper Lig'de bugün Göztepe'yi ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, maçın hakemi Özgür Yankaya'nın çok kötü yönettiği mücadelede rakibiyle 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu

Alanyaspor- Göztepe karşılaşması- CANLI ANLATIM
Alanyaspor - Göztepe maçının ilk 11'leri belli oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

SPOR Toto Süper Lig'in 26. haftasında bugün İzmir ekibi Göztepe'yi sahasında konuk eden temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, maçın ikinci yarısında karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye hızlı başlayan turuncu yeşilliler maçın ilk 10 dakikasında 3 net gol pozisyonuna girdi ama topu filelerle buluşturamadı. İlk yarıda bir topu da direkten dönen Aytemiz Alanyaspor, ikinci yarıya daha atak başladı. Aradığı golü de 76. dakikada Douglas ile buldu. Fernandes'le sağ çizgide paslaşan Cenk Ahmet içeriye nefis ortaladı. Douglas da gelen bu ikramı geri çevirmedi ve golünü attı 1-0. Bu golden 2 dakika sonra Fernandes rakibini de geçerek kaleci Beto ile karşı karşıya kaldı ancak rakibi tarafından formasından çekildi ve yerde kaldı. Hakem Özgür Yankaya bariz penaltı pozisyonuna 'Devam' dedi ve tribünlerden büyük tepki çekti. Alanyaspor bu beraberlikle 28 puana yükselirken, Göztepe de 40 puana ulaştı.

18 Mar 2018 - 15:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber