Alanyaspor geçen yılı solladı

Süper Lig'deki 2. yılını yaşayan Aytemiz Alanyaspor, geride kalan 8 haftada 10 puan toplayarak ilk yılından daha iyi bir performans sergiledi

SÜPER Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz yıl ilk kez yer aldığı dev arenada ilk 8 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 16. sırada yer almıştı. Ardından büyük bir çıkış yakalayan turuncu yeşilli takım hızla üst sıralara tırmanmış ve lig sonunda kümede kalmayı haftalar öncesinden garantilemişti. Bu yıl Süper Lig'deki 2. yılının tadını çıkaran temsilcimiz, geride kalan 8 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile 10 puan topladı ve 10. sırada yer aldı. Turuncu yeşilliler aynı performansı sezon boyunca sürdürürse ligi orta sıralarda bitirecek gibi görünüyor.

17 Eki 2017 - 23:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber