Alanyaspor'da keyifli antrenman

Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor ile sahasında karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı

Alanyaspor'da keyifli antrenman
Alanyaspor'da keyifli antrenman
Haber albümü için resme tıklayın

Alanyaspor'da keyifli antrenman

SPOR Toto Süper Lig'de kalmayı lig bitmeden garantileyen temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 18 Mayıs Cuma günü saat 18.00'de oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bu akşam başladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan haftanın ilk antrenmanı, ısınma amaçlı oynanan ayak tenisi ile başladı. Antrenman daha sonra küçük sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana ameliyat olan M'Billa ile Sivas deplasmanında arka adalesinde yırtık oluşan Maniatis katılmadı. M'Billa ve Maniatis ile birlikte kart cezalısı Lamine Gassama, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlığından dolayı takımdan ayrı kalan Junior Fernandes ise bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Şilili yıldızın, Mesut Bakkal'ın görev vermesi halinde Antalyaspor ile oynanacak olan maçta forma giyebilecek.

16 May 2018 - 21:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber