Alanyaspor'da 3 isimle yollar ayrıldı

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Bobo, Maniatis ve M'Billa ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı

SPOR Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 18 puanla 14. sırada tamamlayan Aytemiz Alanyaspor, Goldcity'de yapılacak olan devre arası hazırlık kampı öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadroda istemediği isimlerle yollarını ayırmaya başladı. Turuncu yeşilli yönetim ilk olarak, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Bobo, Yunan futbolcu Maniatis ve müzmin sakat M'Billa ile karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmelerini fesh etti. Yönetimin, bu sezon hiç forma giymeyen ve kadro dışı olarak antrenmanlarını sürdüren Plet ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayıracağı öğrenildi.

DİM TV'DE İZLEMEK İÇİN:

https://www.yenialanya.com/simseklerde-ayrilik-firtinasi-video,5880.html

28 Ara 2018 - 16:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mete karayel - alanyaspor 2. yarıya hızlı başlasa bari

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Aralık 16:10

Çorum Haber