Alanyaspor Antalyaspor maçının hakemi belli oldu

MHK, Süper Lig'in son haftasında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan derbi maçına ise Serkan Tokat'ı atadı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre; ligdeki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan Akdeniz derbisini, Ankara Bölgesi hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. Bu sezon Süper Lig'de 2, TFF 1. Lig'de 4, TFF 2. Lig'de 1 ve Türkiye Kupası'nda da 4 maç yöneten Serkan Tokat, temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un ise bugüne kadar 11 maçında görev aldı. Turuncu yeşilliler bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. Hakem Serkan Tokat'ın bu önemli mücadelede yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

16 May 2018 - 21:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber