Alanyaspor altyapısı doludizgin! 2 galibiyet 1 beraberlik

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un altyapı takımları, bugün oynadıkları maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti

SPOR Toto Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Aytemiz AlanyasporU16 Takımı, sahasında ağırladığı Denizlispor U16 Takımı'nı 2-1 mağlup etti. Antrenör Mehmet Öncan'ın çalıştırdığı turuncu yeşilli takım, bu galibiyetle puanını 25'e yükseltti ve son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Aytemiz Alanyaspor'un U15 Takımı ise Denizlispor ile deplasmanda karşılaştı. Turuncu yeşilliler zorlu mücadelede mavi siyahlı ekibi 2-0 yenerek puanını 26'ya yükseltti. Alanyaspor'un U14 Takımı da Denizlispor ile deplasmanda berabere kaldı. Deplasmandan 1 puan çıkaran turuncu yeşilliler 21 puana yükseldi. 
Aytemiz Alanyaspor'un U19 ve U17 takımları da yarın İncekum Stadı'nda Bursaspor'u konuk edecek. U17'lerin maçı saat 11.00'de, U19'ların maçı ise saat 13.00'de oynanacak.

13 Oca 2018 - 15:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber