Alanyapor - Trabzonspor maçı kadroları

Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadelenin maç kadroları ise az önce açıklandı

İSTANBUL Bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya'nın yöneteceği mücadeleye temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, kalede Ufuk, savunmada Baiano, Merih, Tzavellas, N'Sakala, orta alanda Ceyhun, Sackey, Maniatis, hücumda Villafanez, Efecan ve ileri uçta da Cisse ilk 11'i ile başlayacak. 
Konuk ekip Trabzonspor ise Onur, Rodallega, Sosa, Olcay, Toure, Onazi, Mustafa, Pereira, Novak, Yusuf ve Nwakaeme ilk 11'i ile sahada olacak.

17 Eyl 2018 - 19:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber