A2 takımı farklı kaybetti

ALANYASPOR A2 takımı dün İskenderun Demirçelikspor'a 4-1 mağlup oldu. Profesyonel takımdan Ege ve Mazlum'un da forma giydiği maçta temsilcimizin golünü 2. dakikada Yiğit kaydetti.

İlk yarı berabere biterken, ikinci yarıda İskenderunspor 3 gol daha bularak mücadeleyi farklı kazanmasını bildi. Teknik Sorumlu Şener Dayı, "Maça iyi başladık, ilk yarıyı çok farklı kazanmamız gerekirken son bölümde kalemizde gördüğümüz frikik golü ile soyunma odasına berabere gittik. İkinci yarıda yediğimiz goller bize yakışmadı" dedi.

#

07 Kas 2012 - 01:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber