3. Engelliler Şöleni

Engelliler haftası etkinliği kapsamında, milletvekili ve eski sporculardan oluşan takım; zihinsel engelliler, bedensel engelliler ve işitme engelliler Milli Takımı ile gösteri maçı yaptı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen maçlarda, milletvekillerinin yanı sıra eski milli futbolcu Hakan Şükür, Faik Öztürk, eski milli sporcular Halil Mutlu ile Şeref Eroğlu da yer aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının sahasında düzenlenen etkinliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti milletvekilleri ve federasyon başkanları da katıldı. İlk maçta Zihinsel Engelliler ile Bedensel Engelliler Futbol Takımı'nın karma oyuncuları ile karşılaşan eski sporcular maçı 4 - 3 kaybetti. İkinci maçı, İşitme Engelliler Milli Takımı'na karşı oynayan milletvekilleri ve eski sporcular, sahadan 6-6 beraberlikle ayrıldı. Maçlardan sonra sporculara plaket ve hediyeler dağıtıldı. Karşılaşmalar öncesinde organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, bu etkinlik sayesinde engellilerin yanında olmak, onlarla hayatı paylaşmak ve aynı sosyal ortam içinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

#

08 May 2013 - 23:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber