2 yıldız Milli Takım'dan atılacak! Çirkin iddia

A Milli Takımımızın Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta yaptığı gol sevinci birçok ülkeyi rahatsız etmiş hatta yapılan şikayetler sonrası UEFA soruşturma başlatmıştı. Alman basınından çirkin bir iddia geldi. Yapılan haberde asker selamı vermeyen Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın milli takımdan çıkartılabileceğini söyledi.

FRANSA'YA beraberlik golünü atan Kaan Ayhan'a, milli oyuncularımız tarafından yapılan 'Asker selamı' telkini Almanya'da çarpıtıldı. Sosyal medyadaki yapılan sitemleri kaynak gösteren Alman medyası, Düsseldorf'ta oynayan oyuncuların Türkiye'de istenmeyen adam ilan edildiklerini yazdı.

"MİLLİ TAKIM'DAN ATILABİLİR" İDDİASI

Resmi ağızlardan oyuncularımızın tavrına yönelik tek bir açıklama olmamasına rağmen Express.de sitesi, "Şimdi Kaan Ayhan eski sempatiye sahip değil. Türkiye'yi Avrupa şampiyonasına götürecek golü atan Kaan, büyük eleştiri alıyor. Daha kötüsü Fransa'ya karşı kahraman gibi oynadı ancak Avrupa Şampiyonası'na katılma hayalinin bitme tehdidiyle karşı karşıya. Türkiye Futbol Federasyonu, bu tutumu yüzünden onu Milli Takım'dan atabilir" diye iftirada bulundu.

KAAN SORULAN SORUYA GÜLDÜ

Provokasyon peşinde koşan Alman basını, Düsseldorf idmanından önce Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın etrafını kuşattı. Kaan sorulara, gülümsemekle yetindi. Devreye giren Hocası Friedhelm Funkel "Kaan, Türkiye için harika ve önemli bir iş başardı ve takımına final yolunu açtı. Daha fazla bir şey söylemiyorum" diye ağızlarının payını verdi.

17 Eki 2019 - 10:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber