Menbiç'te patlama: En az 9 ölü

Suriye'nin Menbiç kentinde ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin devriye gezdiği bölgenin yakınında patlama meydana geldiği ve ilk belirlemelere göre en az 6 kişinin öldüğü, 19'unun yaralandığı belirtildi. Saldırıyı IŞİD üstlendi.

MENBİÇ Askeri Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre kentte ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin devriye attığı bölgenin yakınında patlama meydana geldi. Konsey, patlamanın ardından yaralılar olduğu bilgisini geçerken, Al Jazeera televizyonunun haberine göre, en az 9 kişi öldü, 20'si de yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.

'PATLAMA ASKERİ KONSEY YÖNETİCİLERİNİN BULUNDUĞU RESTORANIN YAKININDA OLDU'

Görgü tanıklarına göre patlamanın yaşandığı bölgede Menbiç Askeri Konseyi yöneticileri ile bir konuk heyet bulunuyordu. Görgü tanıkları, patlamanın konsey yöneticileri ile heyet üyelerinin bulunduğu restoranın civarında meydana geldi.

HAYATINI KAYBEDENLER ARASINDA ABD ASKERLERİ DE VAR

ANHA haber ajansı, patlamada ölenlerden 2'sinin ABD askeri olduğunu geçerken Yeni Şafak gazetesi ise 5 ABD askerinin hayatını kaybettiğini okurlarıyla paylaştı.

16 Oca 2019 - 14:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber