Kara haber geldi: Alanya şehidin var!

Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, şehit olan Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli’nin acı haberi Alanya Mahmutlar Mahallesi'ndeki ailesine verildi.

Kara haber geldi: Alanya şehidin var!
Kara haber geldi: Alanya şehidin var!
+7
Haber albümü için resme tıklayın

MEHMET AL 

HAKKARİ'NİN Yüksekova ilçesi Avaşin sektörü Batıntepe üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli şehit düştü. Zencirli’nin acı haberi yetkililer tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi 136 Sokak’ta oturan annesi Leyla Çelik’e verildi.  Şehidin annesinin oturduğu eve Türk bayrağı asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu. 112 ekipleri şehidin evinin önünde hazır bekletilirken haberi duyan yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Aslen Kırşehirli olan şehit Zencirli'nin, ailesinin 5 çocuğundan biri olduğu ve annesiyle ikamet ettiği belirtildi. Bekar olan Zencirli’nin anne ve babasının ayrı olduğu kaydedildi. Zencirli’nin şehit uğurlama töreni bugün saat 17.00 de Otluca Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda gerçekleşeceği öğrenildi. Şehit Zencirli'nin yarın öğle namazına müteakip Alanya Garnizon Şehitliği'ne defnedileceği bildirildi.

14 May 2019 - 12:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber