Afrin'de çifte patlama: 10 ölü, 18 yaralı

Suriye'nin Afrin kentinde meydana gelen çifte patlamada 10 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. ÖSO birliklerinin üçüncü bir patlayıcı düzeneğini etkisiz hale getirdiği bildirildi.

Afrin'de çifte patlama: 10 ölü, 18 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

TÜRK Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattığı tarihin 1. yıldönümünde, Afrin'de çifte patlama meydana geldi. İlk saldırı ilçe merkezindeki Kawa kavşağında meydana geldi. Yolcu otobüsüne yerleştirilen bomba, araç kavşaktan geçerken infilak ettirildi. ÖSO kaynaklarının Sputnik'e aktardığı bilgiye göre, patlamada 10 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı. İkinci saldırı yine merkezdeki işlek bir caddede bulunan çöp konteynerinde yaşandı. Buradaki bombanın patlatılması sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.Kent genelinde teyakkuz durumuna geçilirken, valilik binasının da bulunduğu saldırının yapıldığı Zeytin Dalı Bulvarı ise yaya ve araç kullanımına kapatıldı. Öte yandan ÖSO birliklerinin üçüncü bir patlayıcı düzeneğini etkisiz hale getirdiği bildirildi.

20 Oca 2019 - 12:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber