CHP: ‘Denedik ama olmadı’

CHP Basın Sözcüsü Can Baysal, 24 Haziran sürecinde CHP’nin başarısı için gece gündüz demeden çalışan tüm vatandaşlara ve partililere teşekkür etti

24 HAZİRAN Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ni değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Basın Sözcüsü
 Can Baysal, CHP’ye oy veren seçmene teşekkür etti. Baysal, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Teşekkürler. Sözlerime nereden başlayacağıma, nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 50 gün süren bu maratonda, yaptığımız toplantılar, dağ, dere, tepe, uzak yakın demeden elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince koştuk ve bir şeyler yapmaya çalıştık. Gönül isterdi ki, çok daha farklı sonuçlar ile karşı karşıya kalalım ve herkesi kucaklayan, ‘Hepinizin Cumhurbaşkanı olacağım’ diyen Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nı ise iktidarda görmeyi istedik ama maalesef olmadı.
‘İNCE GÖNÜLLERİN CUMHURBAŞKANI’
Yaşımın yettiği kadarıyla uzun süredir hiç bir seçimde bu kadar heyecanlanmamıştım, hiç bir seçimde bu kadar yüzüm gülmemişti. Konuşma tarzı, mimikleri, vücut dili, hazır cevapları ile bizden, içimizden birisi Muharrem İnce. Daha seçimler yapılmamıştı ve biz onu çoktan 13. Cumhurbaşkanı ilan etmiştik. Olmadı! Ben, başta Zekiye Anne’ye teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir çocuk yetiştirdiği için. Hemen akabinde gönüllerimizin Cumhurbaşkanı olan Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür etmek istiyorum. Ramazan ayında aç susuz miting alanlarına gelen vatandaşlarımıza, aç susuz mitinglerde görev alan kameramanından ses teknikerine, güvenlik görevlilerinden bayrak asan gençlere, broşür dağıtan kadınlarımıza, herkese ama herkese çok teşekkür ederim.”

26 Haz 2018 - 00:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber