CANLI YAYIN: Dakika dakika seçim sonuçları! İşte son oy oranları

CANLI İZLE! Seçim sonuçları canlı yayın ile DİM TV ve Yenialanya.com'da. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde sandıklar kapandı, oy sayım işlemi başladı. Yurt genelinde sonuçlar anlık olarak güncelleniyor. İşte canlı seçim sonuçları ve seçime dair tüm detaylar...

CANLI  seçim sonuçları 2018! Milyonlarca kişi seçim sonuçları için ekran başında. 24 Haziran seçimlerinde oylar sayılmaya devam ediyor. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri için sonuçlar anlık olarak güncellenirken DİM TV, Yenialanya.com ile ortak canlı yayınla seçim sonuçlarını canlı aktarıyor...

Öte yandan YENIALANYA.COM'da anlaşılır grafiklerle hazırlanan seçim sayfalarında veriler canlı olarak güncellenirken televizyon canlı yayınlarına da yine YENIALANYA.COM'dan ulaşılabilecek.

SEÇİM SONUÇLARINI CANLI İZLEYİN

TÜM TÜRKİYE TEK NEFES SONUÇLARA KİLİTLENDİ

56 milyon 342 bin seçmen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Saat 08.00’de tüm yurtta başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Sandıkların açılmasıyla birlikte oy sayımına da geçildi.

Tüm Alanya oy sayımıyla birlikte tek nefes sonuçları takip etmeye başladı.

24 Haziran seçim sonuçları için DİMTV.TV canlı yayınını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ

İşte canlı seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı seçiminde son durum...

MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ

27'nci Dönem Milletvekili seçimlerinde, resmi olmayan seçim sonuçlarında son durum...

24 Haz 2018 - 22:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber