İşte ilçe ilçe Antalya Seçim Sonuçları | 24 Haziran genel seçim 2018

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği 24 Haziran erken seçimi sonuçları anlık olarak takip edebilirsiniz. Antalya seçim sonuçlarını ilçe ilçe görüntülemek için haberimizin detayını inceleyebilirsiniz

24 Haziran Antalya Seçim Sonuçları | Antalya ve ilçelerinin seçim sonuçları anlık burada yer alacak
Konyaaltı seçim sonuçları | 24 Haziran genel seçim 2018
+6
Haber albümü için resme tıklayın

24 HAZİRAN 2018 tarihi itibariyle Yüksek Seçim Kurulu yani YSK tarafından yapılan seçim tüm Türkiye için büyük önem arz ediyor. Milyonlarca insan için bu önemli seçim sonuçları ise büyük merak konusu oluyor. Peki 24 Haziran Antalya seçim sonuçlarına göre hangi parti şuan için önde gözüküyor. Antalya 'da Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Cumhur İttifakı olarak ne kadar oy aldı? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Saadet Partisi ve İyi Parti Millet İttifakı oy oranı belli mi? Oy kullanım işlemlerinin tamamlanması ve YSK tarafından resmi olarak sandıkların açılması ile birlikte 2018 Antalya seçim sonuçlarını haberimizin detayından anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.

ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI 

Antalya'nın Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Demre, İbradi, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı ilçeleri yer almaktadır. Antalya 24 Haziran seçim sonuçlarını yukarıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2015 SEÇİM SONUÇLARI NASILDI?
1 Kasım 2015 senesinde yapılan seçimin sonuçlarına göre Antalya'da AK Parti 7 Milletvekili, CHP 5 Milletvekili, MHP 2 Milletvekili çıkardı.

24 Haziran akşamı sandıklar açılmaya başladığında  yenialanya.com’un “Seçim 2018” sayfasından gerek cumhurbaşkanlığı gerekse Alanya oy oranlarını il il, ilçe ilçe takip edebilirsiniz. 24 Haziran seçimleri esnasında ve sonrasında canlı seçim haberlerini ve son gelişmeleri yenialanya.com ve dimtv.tv üzerinden görüntülemek için takipte kalın!

Seçimde oy verme saatlerine ilişkin YSK kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı. 16 Nisan referandumuna göre saatler değişti. Tüm yurtta oy verme başlangıç ve bitiş saatleri 08.00-17.00 olarak belirlendi.

Antalya seçim sonuçlarını ilçe ilçe görüntülemek için tıklayınız

» Antalya Merkez 24 Haziran seçim sonuçları
» Aksu 24 Haziran seçim sonuçları
» Akseki 24 Haziran seçim sonuçları
» Alanya  24 Haziran seçim sonuçları
» Demre 24 Haziran seçim sonuçları
» Döşemealtı 24 Haziran seçim sonuçları
» Elmalı 24 Haziran seçim sonuçları
» Finike 24 Haziran seçim sonuçları
» Gazipaşa 24 Haziran seçim sonuçları
» Gündoğmuş 24 Haziran seçim sonuçları
» İbradı 24 Haziran seçim sonuçları
» Kaş 24 Haziran seçim sonuçları
» Kemer 24 Haziran seçim sonuçları
» Kepez 24 Haziran seçim sonuçları
» Konyaaltı 24 Haziran seçim sonuçları
» Korkuteli 24 Haziran seçim sonuçları
» Kumluca 24 Haziran seçim sonuçları
» Manavgat 24 Haziran seçim sonuçları
» Muratpaşa 24 Haziran seçim sonuçları
» Serik 24 Haziran seçim sonuçları

 24 Haziran 2018 Pazar Cumhurbaşkanı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçim Sonuçları canlı olarak DİM TV'de! 
 
» DİMTV.TV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı seçim sonuçları! Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 canlı sonuçlarını an be an takip etmek için tıklayınız;

yenialanya.com/secim

Canlı seçim sonuçlarını ve anlık analizleri yenialanya.com/secim'den takip edebilirsiniz.

23 Haz 2018 - 12:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber