Spor ve estetik ayrı düşünülemez

Estetik International Sağlık Grubu plastik, estetik ve rekonstrüktif cerrahi dalında verdiği hizmetlerle birlikte yaptıkları sponsorluklar ve teşvik mekanizmalarıyla, sporu ve sporcuyu destekliyor

SPORUNestetikten ayrı düşünülemeyeceği mottosunu bir kez daha yineleyen Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur: “Sporsuz, hareketsiz bir hayat düşünülemez. Obezitenin arttığı, hareketsiz yaşam tarzlarının oluştuğu günümüz dünyasında, mesleği estetik, güzelleştirme olan bizim gibi sağlık kuruluşlarına büyük görevler düşüyor. Özgüven sahibi bireyler, bedeniyle barışık insanlardır ve ülkemizin en çok buna ihtiyacı vardır. Bugüne kadar yaptığımız spor sponsorlukları, sporcularımıza yaptığımız bireysel teşviklerle her zaman sporu ve sporcuyu destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Estetik, sağlıklı ve kendiyle barışık insanlar bizim misyonumuz” ifadesinde bulundu.

PİLOT ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Op. Dr. Bülent Cihantimur “Bursa’da Score Fitness&Spa merkezinin Korupark ve Sinpaş şubelerinde spora teşvik için pilot çalışmalara başladık. İnsanların spor yaparken izleyebilecekleri ya da dinlenirken faydalanabilecekleri tanıtım ve interaktif Beauty Box birimleri oluşturduk. 7’den 70’e herkesi spor yapmaya ve zindelik kazanmaya davet ediyoruz” dedi ve bu pilot çalışmaların diğer illerde de uygulayacaklarını dile getirdi.

MUTLULUK HORMONU SPORLA AKTİF HALE GELİR

Sporun sağlığın değerini anlamaya ve yaşam kalitesini artırmaya yardımcı bir sistem olduğunu söyleyen Cihantimur: “Spor seratonin hormonunun artmasına fayda sağlar, mutlu ve karamsarlıktan uzak bireyler oluşturur. Oksijen kapasitesi artar, hücreler nefes almaya başlar. Üstelik spor yapan insanların yara izlerinin daha çabuk iyileştiğini ve herhangi bir estetik ya da medikal uygulamadan çok daha fazla verim alabildiklerini gözlemleriz. Kalp damar gelişiminizi ve özgüveninizi sporla destekleyin” açıklamasında bulundu.

19 Ağu 2015 - 10:36 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber