Satın alma sahiplen aşıları belediyeden

Sahipsiz sokak hayvanlarını rehabilitasyon merkezine alarak tedavi eden Mamak Belediyesi buradan sahiplendirdiği hayvanların yıl içerisinde gerekli olan aşılarını da artık ücretsiz olarak yapacak

SAHİPLENDİRİLEN hayvanlara verilecek özel karne ile hayvan severler aşı zamanı gelen dostlarını Mamak Belediyesi Veteriner Kliniği'ne getirerek bu hizmetten yararlanabilecek.

Barınağa geldikten sonra hayvanların yeniden sokağa dönmesini istemediklerini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği sokak hayvanlarına yönelik tedavi, bakım, kısırlaştırma gibi birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Barınağımıza getirilerek tedavi edilen hayvanlarında yeniden başıboş bir şekilde sokağa dönmesini istemiyoruz. Dolayısıyla yaklaşık 3 senedir devam eden sahiplendirme kampanyamıza ek olarak birde ücretsiz aşı kampanyası başlatıyoruz" dedi.

Kampanya çerçevesinde sahiplenilen hayvanların kuduz ve karma aşıları 20 Haziran Pazartesi tarihi itibariyle yapılmaya başlanacak.

16 Haz 2016 - 19:49 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber