Sadece 1 dakikada kalp krizini önlüyor!

Arnavut biberinin acısı pek meşhurdur. Ancak acısının yoğunluğu şifasından geliyor. Çünkü kalp krizinde anlık müdahalede uzun yıllar önce kullanılmaya başlanmış. Peki, nedir bu Arnavut biberi tentürü ve nasıl yapılır?

Sadece 1 dakikada kalp krizini önlüyor!
Sadece 1 dakikada kalp krizini önlüyor!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

1 Arnavut biberi tentürü nasıl yapılır?

Gerekli malzemeler: 3 arnavut biberi, Arnavut biberi tozu, 1 bardak su, 1 litrelik boş cam şişe
2 Hazırlanışı:

Elinizin yanmaması için eldiven kullanın.    Cam şişenin 1/4'ünü arnavut biberi tozu ekleyin. Daha sonra üzerine su ekleyin.    Başka bir yerde arnavut biberlerini su ile birlikte blender'dan geçirin. Daha sonra şişedeki karışıma ilave edin.    Karışımı 14 gün karanlık bir odada bekletin ve sonra süzün.

3 Önerilen kullanım dozları:

Kalp krizi geçiren bir kişi varsa önce sağlık ekiplerine haber verilip ambulans çağırdıktan sonra bu tentürden 5'er dakika arayla 10 damla verebilirsiniz.
Unutmayın bu tentür başlı başına bir tedavi değildir, kalp krizi anında yapacağınız ilk müdahaleye ilave olarak tentürü uygulayın.

25 Eyl 2017 - 17:19 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber