Yılın düğünü

Cumartesi günü yerel ve ulusal medya, “yılın düğünü” olarak adlandırılan Aliye İşman ve Murat Özçelik'in evlilik törenine kilitlendi. İşman ve Özçelik bir kez daha tüm masalların mutlu bittiğini gösterdi. Goldcity Turizm Kompleksi de bu rüya gibi düğüne ev sahipliği yaptı.

CHP Antalya eski İl Başkan Yardımcısı Diş Hekimi Murat Özçelik, hayatını İç Mimar Aliye İşman ile Goldcity Turizm Kompleksi'nde gerçekleştirilen görkemli bir düğünle birleştirdi. Yılın düğününe davetli 1.500 kişilik listede, politika ve iş dünyasından önemli simaların olması dikkati çekti. Hafta sonuna damgasını vuran düğün törenine; yerel basının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nikah şahidi olarak katılmasından dolayı ulusal medya da yoğun ilgi gösterdi. Düğün töreni özellikle sadeliği ile beğeni topladı. Murat Özçelik'in nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Tunç, Aliye İşman'ın nikah şahitliğini ise Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Doğanay Otel’in sahibi Selçuk Doğan yaptı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'in çiftin nikahlarını kıymasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çiftin nikah cüzdanını Aliye İşman'a verdi. Alanya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, “Gelin, damadın ayağına bakıyordu 'Nasıl basacağım?' diye. Görevi ihmal etmedi bildiğim kadarıyla” dedi. Ardından Kılıçdaroğlu, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan 'Alanya Sofrası' isimli yemek kitabını ise damat Murat Özçelik'e verdi. Zengin yemek çeşitlerinin ikram edildiği muhteşem düğünde, solist Ranya Çağlar yaklaşık üç saat sahnede kalarak misafirlere unutamayacakları saatler yaşattı. Çiftin ilk danslarına, Kemal Kılıçdaroğlu davetlilerden Fatma Hacıkadiroğlu ile dans ederek eşlik etti. Davetlilerin yoğun katılım gösterdiği düğüne; İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Şükrü Aksoy, CHP İl Başkanı Devrim Kök, AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

#

18 Ara 2012 - 00:01 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa Akdeniz - PARA VAR HUZUR VAR YARISIYOR ZENGINLER GOSTERIS ICIN FAKIRLERE YARDIM YAPSALAR BU DUGUN PARALARINA FAKIR KALMAZ

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 11:18

Çorum Haber