Yeni yıla erken girdiler

Kocagözün Anaokulu'nun minik öğrencileri, 2019'u okulda yapılan renkli ve eğlenceli bir kutlama ile karşıladı

ALAADDİN Keykubat Koleji Kocagözün Anaokulu öğrencileri, yılbaşı partisinde bir araya geldiler. Palyaço gösterisinden sihirbaz gösterisine kadar eğlenceli dakikalar yaşayan minikler, giydikleri renkli kostümlerle harika dakikalar yaşayıp günün tadını çıkardılar. Çocuklar için önce mini bir workshop yapıldı. Kendi cupcakelerini tasarlayan minik öğrenciler, ardından palyaço, dans ve drama gösterileriyle eğlendiler. Aladdin Keykubat Koleji Kocagözün Anaokulu Kampüs Sorumlusu Hüsniye K. Baysal, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2019 birlik ve beraberliklerimizin süreceği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, gösterdiği hedef doğrultusunda çocuklarımızı yetiştirecek nice güzel insanların yılı olmasını diliyorum. Çocuklarımız bugün dilediklerince eğlendiler. Hepsinin yüzü gülüyor ve ben bunu başarabiliyorsam yeni bir yıl benim için bomba gibi başlıyor demektir" dedi.

31 Ara 2018 - 22:25 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber