Tiyatroya doyduk

Alanya Kültür Merkezi'nde sergilenen tiyatro oyunu "Bu da benim ailem" izleyicilerden tam not aldı

METİN Serezli, Suna Keskin, Sinemis Candemir, Oya İnci, Sevim Gelenbe ve Soydan Soydaş gibi tanınmış isimlerin rol aldığı "Bu da benim ailem" isimli tiyatro oyunu izlemeye gelen seyircileri mest etti. Katılımın bir hayli yoğun olduğu gecede, komedi türündeki tiyatro oyunu büyük bir beğeniyle izlendi. Çomça Restoran'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyona Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan da eşiyle birlikte katıldı. Oyun sonrası Çomça Restoran’a geçerek akşam yemeği yiyen oyuncular, Çomça Restoran sahibi Zeki Zini'ye böyle bir organizasyona sponsor olduğu için teşekkürlerini sundular. Yemek sonrası da bir süre burada kalan oyuncular Alanya'yı çok beğendiklerini fırsat buldukça tekrar geleceklerini söylediler.

#

09 Ara 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber