Şenitayi Zabo Mikos(Büyük aşk mutlu son)

MUHASABECİ Osman ve Rezzan Çalık çiftinin oğlu Ozan ile Artvin Milli Parklar görevlisi Mevlüt ve eşi Neşe Köse'nin kızları Esra, ilk görüşte aşkın finalini Begonvil Havuzbaşı’nda gerçekleştirdi.

Böylece çiftin, Erzurum'un Çat ilçesinde görevli oldukları okulda filizlenen mutlulukları Alanya’da doruk noktasına ulaşmış oldu. Artvinli olan kız tarafı düğündeki oyunlara da damgasını vurdu. Zaman zaman Gürcüce çalan müzik kadar, halay benzeri kafkas kökenli oyunlar, izleyenlere keyif verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden törende konuklar güzel görüntülere şahit oldular. Ayrıca objektiflerimize poz veren mutlu çift, Türkçede “Büyük aşk mutlu son” anlamına gelen Gürcüce, “Şenitayi Zabo Mikos” dediler.

#

18 Tem 2012 - 00:57 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber