Mutluluk sizinle olsun

Alanya'nın tanınmış gençlerinden olan Mehmet Ünal Coşkun, hayatını Ülkü Tekin ile birleştirdi. Çiftin renkli düğünlerine çok sayıda davetli katıldı

Mutluluk sizinle olsun
Mutluluk sizinle olsun
Haber albümü için resme tıklayın

Mutluluk sizinle olsun

MUHTEŞEM Alanya manzarası ile ünlü Keyf-i Ala Wedding Ceremony Hall, geçtiğimiz haftasonunda renkli ve bir o kadar da eğlenceli bir düğüne sahne oldu. Songül ve Mehmet Hanifi Tekin çiftinin güzel kızları Ülkü Tekin, Figen ve Ünal Coşkun çiftinin oğulları Mehmet Ünal Coşkun ile dünyaevine girdi. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğünde salona el ele giren Ülkü ve Mehmet, davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yaptılar. Daha sonra ise doyumsuz bir eğlence başladı. Davulcu Ramazan Kılınçay ve oğlu Mehmet Kılınçay'ın sahne aldığı düğündeki renkli atmosfer görülmeye değerdi.

16 Nis 2019 - 14:13 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber