Kalabalık kutlama

Fatoş ve Süleyman Boz çiftinin minik kızları Bade, yeni yaşına renkli ve bir o kadar da eğlenceli bir kutlama ile girdi.

Kalabalık kutlama
Kalabalık kutlama
Haber albümü için resme tıklayın

Kalabalık kutlama

ALANYA'NIN tanınmış simalarından olan BeyazSigorta çalışanı SüleymanBoz ve eşi Fatoş Boz'un küçük kızları Bade, yeni yaşına renkli ve eğlenceli bir kutlama ile 'merhaba' dedi. Düzenlenen şık doğum günü kutlamasına, Boz ailesinin yakınları ve arkadaşları büyük ilgi gösterdi. Pastasının mumlarını anne ve babasıyla birlikte söndüren küçük Bade, kutlama boyunca etrafına gülücükler saçtı. Pasta kesiminin ardından devam eden eğlence akşam saatlerine kadar sürdü.

03 Tem 2019 - 18:01 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber