İftar buluşması

Dimçayı Hilal Piknik kalabalık bir iftar buluşmasına sahne oldu. Gençlerden oluşan arkadaş grubu hem iftar yaptı, hem de Dimçayı'nın keyfini çıkardı

GOLDCITY Hotel çalışanlarından Serdar Çelik, yakın arkadaşlarını iftar davetinde bir araya getirdi. Dimçayı Hilal Piknik'te düzenlenen davete yakın arkadaşlar Pınar Çakar, Çağlar Çakmak, Emine Toygun, Alihan Yüksel, Dilek Birci, Okan Benli, Kezban Özkan, Samet Sivri, Emine Bilgin, Cemal Karademir ve Mehmet Ali Mor katıldı. İftarın ardından çardaklarda oyun oynayarak havuzun keyfini çıkaran gençler, geç saatlere kadar eğlenceli saatler yaşadılar.

15 Haz 2017 - 15:35 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Helal olsun bu çocuklara ömrünü uzun bahtı açık olsun hepisinin - Helal olsun bu çocuklara ömrünü uzun bahtı açık olsun hepisinin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 15:35

Çorum Haber