Gazeteciler kahvaltıda buluştu

ALANYA Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Lokali'nde AGC yönetimi ve üyelerine yönelik geçtiğimiz gün sabah kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıda Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Nurettin Karacalı ve çok sayıda davetli katıldı. Manzara eşliğinde kahvaltı yapan AGC yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıya katılan davetliler sohbet eşliğinde keyifli bir sabah kahvaltısı yaptılar.

#

11 Şub 2012 - 00:15 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber