Ersoy Dinç'ten albüm müjdesi

Aşk Şarkılarının ve Duyguların Efendisi olarak kalplere taht kuran Ersoy DİNÇ, sezon sonunda albüm müjdesi verdi

Ersoy Dinç'ten albüm müjdesi
Ersoy Dinç'ten albüm müjdesi
Haber albümü için resme tıklayın

SOSYAL Medya’da birbirinden güzel besteleriyle ve mütevazı kişiliğiyle gönülleri fetheden DİNÇ, bugünlerde sosyal medyada canlı yayınlarıyla dikkat çekiyor. 25 binin üzerinde takipçisi olan, yüreği güzel ve duygusal sanatçı, geçtiğimiz gece canlı yayında sitem etti. Bu sitemin nedenini Ersoy Dinç, şöyle ifade etti:

‘’Ben Halktan biriyim. Elazığ’da ayakkabı boyacılığı da yaptım, yokluğu da, varlığı da gördüm. Ama asla şımarmadım ve alnımın teriyle çalışıp kazandım. Ben yanımda çalışanlara işçi olarak bakmadım. Onlar benim için evine ekmek götürmek için alın teriyle çalışan, emek veren, ekmeğini kazanan emekçi kardeşlerimdir.’’

Hiç kimseyi tanımadan yargılamayın! Eleştirilere açığım. Müziğimi, sanatımı, giyimimi, davranışlarımı eleştirin ama alın terimle çalışarak helal kazandığım işime laf etmeyin. Elbette sevenlerim kadar sevmeyenler imde olacaktır. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Yandaş medyalar ve bazı dinleyici kesimi maalesef gerçekten emek vererek ve sadece sanatını icra ederek bir yerlere gelmeye çalışanlara değil, sanattan anlamayan cebinde parası olan single veya albüm çıkaranları destekliyor ve alkışlıyor. Bu nedenle star oluyorlar. Artık eskisi gibi yıllarını gerçek sanata vermiş, bestelerini en iyi şekilde halka sunmaya çalışanlara ne bazı medya nede bazı dinleyici kesim, saygı duymuyor ve değer vermiyor. Lütfen verilen emeğe ve sanata saygı duyulsun istiyoruz çok mu?

Sosyal medya üzerinden canlı yayınlarda bestelerimi samimi bir şekilde paylaşıyorum. Yoğun olmama rağmen takipçileri mi kıramıyorum. Ben de stresimi atıyorum, rahatlıyorum. Dünyanın her yerinden olan takipçilerim; o an evinde, iş yerinde, arabasında, sokakta olabilir.  Dinleyenlerim ve izleyenler imle birlikte sohbet ederken onlarında fikirlerini alıyorum. Her anını bizimle paylaş arabada, yolda, evde diyenler için bende sizden biriyim deyip doğal paylaşımlarda bulunuyorum. Fakat doğal paylaşımlarım bile nedense bazılarını rahatsız etmiş. Hava atmak değil ki amacım. Samimi içten ve halktan biri olduğumu hiç değişmediğimi ve beni olduğum gibi görmek isteyen takipçilerim için paylaşımlarda bulunuyorum.

ALLAH’A şükür şımarmadım ve her zaman yerimi de haddimi de bildim. Milliyetçilik, Vatanını sevmek, kardeşlik, dostluksa beni bilen bilir. Milliyetçilik, kardeşlik ve birlik beraberlikten söz edenler bu mu sizin adaletiniz? Siz de çabalayın, siz de çalışın gecenizi gündüzünüze katın, sizinde her şeyiniz olsun. Oturduğunuz yerden konuşmak kolay. Hiç kimseyi tanımadan, yaşadığı hayatı bilmeden yargılamayın. Herkes kendi yaşadığını bilir.’’ Diyerek eleştirilere açıklık getirdi.

 Uzun yıllardır yurt dışında yaşayan sevilen sanatçı, geçtiğimiz yıllarda özel bir kanalda canlı yayın yapıldığı sırada İbrahim Tatlıses hayranı tarafından saldırıya uğramıştı. Oysaki sanatçının, İbrahim Tatlıses şarkılarını severek okuduğunu belirtmesine rağmen yaşadığı tatsız olay hayranlarını üzmüştü.

 Ersoy Dinç, 1978 yılından bu yana Almanya’da yaşıyor 1999 Yılında Avrupa'da Akbaş etiketiyle "Son bir Kez" Albümüyle 100.000
üzerinde albüm satan ve büyük bir çıkış yakalayan Ersoy Dinç Avrupa’da yıllardır çok yoğun bir tempoyla konserler veriyor. Ersoy Dinç 2005 Yılında "Leblebi", 2007 yılında Sade Grubu olarak ‘’Beni Ara’’ şarkısıyla Avrupa’da büyük bir başarıya imza atıp 2011 yılında Avrupa’da En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. 2012 Yılında "E Bari" Albümüyle Avrupa’da ve Türkiye’de hayranlarına yine muhteşem bir albüm sundu. 2016 ‘’Adam Gibi’ albümünün yanı sıra bugünlerde ise yeni besteler hazırlıkları içerisinde olan sanatçı; hem düşündüren, hem hüzünlendiren bomba gibi şarkılarıyla sezon sonunda albümünü sevenleriyle buluşturacak.

07 Ağu 2017 - 09:32 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber