Ebru Gündeş mest etti

18. Alanya Turizm ve Sanat Festivali'nin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, sesi ve yorum ile olduğu kadar güzelliği ile de Alanyalıları büyüledi

Ebru Gündeş mest etti
Haber albümü için resme tıklayın

Ebru Gündeş mest etti

ALANYA Belediyesi tarafından bu yıl 18. kez düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali'nin son günü muhteşem bir konsere sahne oldu. Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Alanyalı hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Gündeş'ten önce sahneye çıkan DJ Haluk Sarıtaş, hareketli müzikleri ile alanı dolduranları dans ettirdi. DJ'in ardından hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Ebru Gündeş, "Gidiyor Gönlümün Efendisi" adlı şarkı ile konserine başladı.

SU KABAĞINA BAYILDI

18. Alanya Turizm ve Sanat Festivali'nin son gününde muhteşem bir konsere imza atan Ebru Gündeş'e, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de bir takım hediyeler verdi. Alanya Engelsiz Yaşam ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan muz lifi taç ve resminin bulunduğu su kabağını gören Gündeş, mutluluğunu tarif edemedi. Emeği geçen tüm engelli kursiyerlere selam gönderen ünlü sanatçı, "Herkese çok ama çok teşekkür ederim" dedi. Alanyalı hayranlarına 2 saat boyunca keyifli bir konser veren Ebru Gündeş, kendisini dinleyenleri mest etti.

GENÇ KIZ HEYECANA DAYANAMADI

Ebru Gündeş konserinde genç bir kız heyecana dayanamadı ve baygınlık geçirdi. Konserden saatler öncesinde alana geldiği öğrenilen genç kızın, yorgunluk ve heyecana dayanamayarak bayıldığı öğrenildi. Hemen güvenlik görevlilerince su ve kolonya ile müdahale edilen genç kız, sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalenin ardından ayakta tedavi edildi.

28 Haz 2018 - 18:55 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber